De smooth in a bowl is een mooie vervolgstap op de smoothie. Doordat je minder vocht toevoegt, wordt hij steviger. Ik heb er een paar voor je gemaakt die ondanks de stevigheid toch nog slank zijn. Hopelijk zit er eentje tussen die bij jou in de smaak valt! De topping laten we in deze fase nog even achterwegen.
Smooth Mango
Ingrediënten:
- 150 gram magere kwark (of yoghurt)
- 50 ml kokosdrink
- 75 gram mango (bevroren)
- 1 banaan (in plakjes bevroren)
- Het sap van 1 sinaasappel
Doe alles in de blender en mix dit tot een egale massa. Als extraatje kun je voor de topping nog wat kokosrasp toevoegen.
Smooth Bosvruchten
Ingrediënten:
- 150 gram magere kwark (of yoghurt)
- 80 gram bosvruchten (bevroren)
- 1 banaan (in plakjes bevroren)
- Optioneel: 1 el hennepzaad
Doe alles in de blender en mix dit tot een egale massa. Als extraatje kun je voor de topping nog een eetlepel hennepzaad toevoegen.
Smooth Kersen
Ingrediënten:
- 180 gram yoghurt met een vleugje kokos
- 1 banaan (in plakjes bevroren)
- 280 gram kersen uit de vriezer, zonder pit
- Optioneel: 1 el kokosschaafsel voor de topping
Doe alles in de blender en mix dit tot een egale massa. Als extraatje kun je voor de topping nog wat kokosrasp en een pruim (in plakjes) toevoegen.