Pannenkoeken maken
Wat heb ik dat gemist, pannenkoeken! Zo lekker, maar ook zo spannend. Dit recept is een vervolgstap op mijn ei-banaan pannenkoekjes. Hopelijk ben je er klaar voor. Met de topping kun je variëren en doen wat jij lekker en fijn vindt. En natuurlijk is mijn recept nog altijd gezond en slank!
INGREDIËNTEN
- 1 banaan
- 2 eieren
- 3 el meel
- 1 tl bakpoeder
- Fruit naar keuze voor de topping
BEREIDINGSWIJZE
- Pureer de banaan en klop de eieren los in een kom.
- Meng de losgeklopte eieren, banaan, een snufje zout, het meel en het bakpoeder tot een glad beslag.
- Verwarm een scheutje (light) bakboter in de koekenpan en bak hierin de pannenkoekjes ongeveer 3 minuten aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met de rest van het beslag.
Kies jouw topping, hier wat voorbeeldjes:
- Banaan, kokosrasp, ahornsiroop en walnoten.
- Mango (gepureerd tot gladde saus), paar plakjes banaan en kokosschaafsel.
- Gebakken appeltje schijfjes met kaneel, rozijnen en ahornsiroop.